| www.swiat-metin2.pl - Portal gry Metin2. || Dodane dnia 28-03-2010 10:34 |
|
|
Witam serdecznie proszę o ocenę portalu metin2
Tworząc portal chciałem aby był przejrzysty i oferował podstawowe funkcje jakie oferuje PHP-Fusion.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
|
|
|
| RE: www.swiat-metin2.pl - Portal gry Metin2. || Dodane dnia 28-03-2010 11:36 |
|
|
Lepiej zajrzyi do innych tematów w którym oceniałem strony, bo kod Twojej jest mierny.
|
|
|
| RE: www.swiat-metin2.pl - Portal gry Metin2. || Dodane dnia 28-03-2010 12:08 |
|
|
- ogólnie theme kiepski
- forum fusionowe
- niewiele treści
- niczym się nie wyróżnia spod ogromnej reszty
+ jakieś materiały jednak są
+ jest domena
+ top jakoś nie rzuca się w oczy, ale jest schludny
Ogółem -3/10
|
|
|
| RE: www.swiat-metin2.pl - Portal gry Metin2. || Dodane dnia 28-03-2010 12:44 |
| Fmas Użytkownik
Ostrzeżeń:
| | |
Po co te reklamy zamiast menu? -.-
|
|
|
| RE: www.swiat-metin2.pl - Portal gry Metin2. || Dodane dnia 28-03-2010 15:49 |
|
|
|
Inscure napisał/a:
Lepiej zajrzyi do innych tematów w którym oceniałem strony, bo kod Twojej jest mierny.
Początkowo miało to być na EF, więc byłem zmuszony do tabel a teraz nie widzę potrzeby przejścia na bloki, tym bardziej że PF długo u mnie nie pogości (zamierzam przejsc na EF 4.5 lub MetaxyCMS).
LukasAMD napisał/a:
- ogólnie theme kiepski
- forum fusionowe
Dlaczego kiepski Theme ? A jeśli chodzi o forum to nie ma potrzeby instalowania skryptu forum, ogólnie to chciałem w ogóle zrezygnować z forum ale tak jakoś wyszło.
Fmas napisał/a:
Po co te reklamy zamiast menu? -.-
A po to żebym mi się koszt domeny zwrócił i zarobił na dalszy rozwój strony, z wszystkich miejsc w poziomym menu użytkownicy najczęściej klikają w reklamy.
Dziękuje wszystkim za cenne uwagi i sugestie, pozdrawiam.
|
|
|
| RE: www.swiat-metin2.pl - Portal gry Metin2. || Dodane dnia 28-07-2010 21:08 |
|
|
Skórka średnia porpacuj nad tym ,
sporo treści nawet ale małe statystyki to tyle .
|
|
|
| RE: www.swiat-metin2.pl - Portal gry Metin2. || Dodane dnia 29-07-2010 08:06 |
|
|
Panele takie proste, na początku myślałem, że reklama to menu i favicon php-fusion.
|
|
|