| [grafika] Psyren-sekai.pl - ocena wygląd + kodowanie || Dodane dnia 26-08-2010 22:31 |
|
|
Witam
Proszę o ocenienie wyglądu tej strony http://psyren-sekai.pl.
W kodowaniu wiem, że są błędy, może będziecie mieli dla mnie jakąś radę. Proszę ocenić też grafikę:)
|
|
|
| RE: Psyren-sekai.pl - ocena wygląd + kodowanie || Dodane dnia 26-08-2010 22:35 |
|
|
3/10 -> byłoby 7, ale za szablon ta tabelkach więcej nie dam ;]
|
|
|
| RE: Psyren-sekai.pl - ocena wygląd + kodowanie || Dodane dnia 26-08-2010 22:42 |
|
|
Pomału łapie divy z czasem się nauczę:P
|
|
|
| RE: Psyren-sekai.pl - ocena wygląd + kodowanie || Dodane dnia 26-08-2010 23:51 |
|
|
jak już robicie te inputy z logowaniem to dostosujcie tak css żeby ten text był wycentrowany lub na całą wysokość pola..
Podoba mi sie kolorystyka. Theme prosty ale wpada w oko..
|
|
|
| RE: Psyren-sekai.pl - ocena wygląd + kodowanie || Dodane dnia 27-08-2010 11:41 |
|
|
Niech pomyślę, skąd ja znam ten them... Ah, Z TĄD, prosiłbym o wyjaśnienie sprawy.
|
|
|
| RE: Psyren-sekai.pl - ocena wygląd + kodowanie || Dodane dnia 27-08-2010 11:52 |
|
|
jak dla mnie to są dwa różne themy - zbyt wiele drobiazgów je różni wiec czemu nie robić swoje grafiki zbliżonych do innych stron.. sam też kiedyś mialem theme do złudzenia przypominający ówczesne Extreme Fusion - kolorki były ładne wiec zrobiłem podobne.. Co innego jakby zakosił gotowy theme w całości..
|
|
|
| RE: Psyren-sekai.pl - ocena wygląd + kodowanie || Dodane dnia 27-08-2010 12:10 |
|
|
Hahaha. Nie widzę tu nic podobnego...
|
|
|
| RE: Psyren-sekai.pl - ocena wygląd + kodowanie || Dodane dnia 27-08-2010 12:18 |
|
|
Autora tamtego thema znam, dał mi go na moje potrzeby. Lecz mój grafik powiedział ze zrobi sam, i się będzie na nim wzorować. Aha i nie wzorował się tylko na nim tylko na kilku themach:)
I myślę, że widać różnice między tymi dwoma, w końcu robiły je różne osoby.
|
|
|
| RE: Psyren-sekai.pl - ocena wygląd + kodowanie || Dodane dnia 27-08-2010 12:21 |
|
|
Różnice widać, owszem. Chciałem wyjaśnienia bo jednak widać podobieństwa. Zobaczymy co na to autor thema, bo ja tu nie mam za wiele do gadania... :)
|
|
|
| RE: Psyren-sekai.pl - ocena wygląd + kodowanie || Dodane dnia 27-08-2010 12:23 |
|
|
Tylko napisz mu, że jestem Hei z fmacenter bo nie będzie wiedział nic po rachubson12:)
|
|
|
| RE: Psyren-sekai.pl - ocena wygląd + kodowanie || Dodane dnia 27-08-2010 12:28 |
|
|
MONTIS - nie możesz nikomu zabronić robić czegoś na wzór czegoś innego. W ten sposób polo cola powinna zostać skasowana bo smakiem przypomina prawdziwa Colę - różni się tylko małą rożnica w ilości E... czy buty Adidas i Adsadi - jeden pasek mniej czy więcej.. :)
Do puki koles nie pociął na kawałki czyjejś roboty to nie możesz mu nic zabronić :)
|
|
|
| RE: Psyren-sekai.pl - ocena wygląd + kodowanie || Dodane dnia 28-08-2010 15:51 |
|
|
Heh. Koledzy ale robi się offtop:P Miały być tylko oceny i rady:P
|
|
|
| RE: Psyren-sekai.pl - ocena wygląd + kodowanie || Dodane dnia 04-10-2010 15:37 |
|
|
Them 4/10
|
|
|