.
Zobacz Temat
#107464 10.02.2010 23:05:50 - RE: Zmiana kolorowania użytkownika
Dołączam się do prośby
Czy jest możliwość zrobienia też takiego czegoś, żeby automatycznie po dodaniu do grupy użytkownika, Fusion sam zmieniał jego kolor na ten co jest w danej grupie?
#107489 11.02.2010 13:12:12 - RE: Zmiana kolorowania użytkownika
A wzi ęliście poprawk ę na to że użytkownik może być nie w 1 a np w 10 grupach? jak wtedy system rozpozna który kolor nadać userowi?  W takim wypadku nie nada żadnego albo będą błędy
Przecież co za problem żeby użytkownik sobie sam zmienił jak dostanie przydział - chyba umie to zrobić nawet największy noob internetowy
A narzędzie z 1 posta traktowa ć proponuje jako wsparcie admina (jak kogoś np długo nie ma trzeba mu z mieić kolor ze względu na przydział do grupy modów czy redakcji) ale wątpie żeby komukolwiek chciało się admin istrowa ć kolorami xx-xxx osób
Sam wczoraj zmieniłem kolorowanie 1 osoby z poziomu php-admina bo nie było go kilka dni trzeba było dostosowa ć kolor do reszty userów więc w takim przypadku to się sprawdza, ale chyba tylko w takim.
#107537 11.02.2010 23:47:47 - RE: Zmiana kolorowania użytkownika
ja jestem ciekawy ponieważ na mojej stronie każdy będzie w 1 grupie i w ogóle kolorowanie moim użytkownikom jest nie potrzebne więc moje pytanie jak zrobić aby nie mieli tej opcji i kolor zmieniał się na ten co jest w danej grupie za słaby jestem w te klocki a to bardzo by mi się przydało
#107554 12.02.2010 13:27:36 - RE: Zmiana kolorowania użytkownika
Poprostu z pliku edit_profile.php wystarczy wyciąć odpowiedni kod odpowiadający za kolorowanie i ustawić ten kod, który wyżej podał Wolfram.
#107600 12.02.2010 23:26:32 - RE: Zmiana kolorowania użytkownika
nie mogę se poradzić który kod i gdzie proszę ;p
Szybka Odpowiedź Musisz się zalogować by móc zamieszczać posty w tym temacie.
|