© 2005-2012 eXtreme-Fusion (based on PHP-Fusion) 18 lutego odbędzie się konferencja Skype - ogłosimy datę premiery eXtreme-Fusion 5. Zapisy (zostało 11 miejsc) przez maila - support[at]extreme-fusion.pl

Reklama
Joi.pl - Z hostingu możesz wycisnšć więcej!
eX-Chat
 Logowanie
Login

Hasło

Zapamiętaj mnie

Przydatne linki

eXtreme-fusion UK Support

Download EF 4.17 (stable)

Download EF 4.5 (closed)

eXtreme-Fusion 5 (info)

Ostatnio widziani

racek1990000:20:34
 FoxNET00:45:42
 djdandi01:00:30
 Wolfram01:16:09
 krystian198802:44:20
 Tymcio03:07:06
 spionica04:16:55
 kapo10:25:09
 Litera10:29:19
 Darek12:17:26
 mmalinowski199112:28:01
 Andrzejster13:11:02

Zarejestrowanych: 39,500
Gości on-line: 10

Polecamy

Mapa witryny

Joi.pl - Profesjonalny hosting WWW
 Zobacz Temat
Centrum eXtreme-Fusion CMS, support extreme fusion, wtyczki, infusions, themes | Dział użytkowników | AlleBazar
Zasponsoruję gotowy serwis || Dodane dnia 25-07-2010 20:44

papa43
Użytkownik

Witam, mam propozycję do kogoś kto chciał by prowadzić stronę internetową z grami na komórkę. Załona w 2009 roku na hostingu proserwer.pl jednak prowadzę inny serwis www.gtasive.pl i nie mam czasu zajmować się javasite.xaa.pl miałem co do niej wielkie plany jednak praca dom praca dom (chyba wiecie o co chodzi) mimo wakacji redukują mój czas w związku z czym jestem gotów sponsorować ten serwis a mianowicie ja płacę za jej utrzymanie itd a jeśli by znalazł się jakiś chętny to mógł by się nią zajmować dodam, że to obiecujący serwis dużo ludzi ją chwali, grafiki na niej to moja robota, jeśli jesteś zainteresowany to się zgłoś.

Jednak mam pewne nie wielkie wymagania a mianowicie:

- na stronie pod logiem i w panelu musi znajdować się reklama (tak jak jest teraz) i 2 bannery kierujące do serwisu GTASive.pl
- Dostęp do ftp: Jeśli chcesz coś zainstalować nowego, jakieś wtyczki itd to musisz to uzgodnić ze mną ja je wrzucę, będzie tak dlatego ponieważ dostęp do ftp przekażę po czasie próbnym (około 30 dni) z takiego powodu, że musisz pokazać, że nadajesz się prowadzić ten serwis :]

A teraz napisze trochę jakie zasoby strona posiada:

- Dużo wrzuconych gier i opisanych przeze mnie.
Kategorie gier:
- gry Erotyczne
- gry Logiczne
- gry Platformowe
- gry Sportowe
- gry Strategiczne
- gry Strzelanki
- gry Wyścigowe
- gry Inne

- Zdjęcia z gier umieszczone w galerii (wykorzystane w opisach gier)
- Przyjazne i gotowe forum ze prawie stoma napisanymi postami
- Mapa serwisu (dzięki niej zawartość strony będzie lepiej indeksowana w Google)
- Na stronie jest zainstalowana również wtyczka o nazwie Give Points dzięki której użytkownicy mogą oddawać sobie na wzajem nabyte przez siebie punkty.
- Gotowa księga gości (jest już nawet kilka wpisów).
- Pomysłowo przerobiona możliwość dodawania gier dzięki czemu użytkownicy chętniej będą podsyłać gry.
- Strona jest promowana przez coraz to popularniejszy serwis GTASive.pl więc będziesz miał darmową reklamę.
- Użytkownicy chętnie się na niej rejestrują.

Pokaże wam kilka zrzutów jak strona wygląda:

Proszę o poważne oferty przejęcia serwisu.

Pozdrawiam papa43
Wyślij Prywatną Wiadomość   
RE: Zasponsoruję gotowy serwis || Dodane dnia 25-07-2010 21:02

Darek
Moderator

Może jakiś kontakt?
http:// Wyślij Prywatną Wiadomość   
RE: Zasponsoruję gotowy serwis || Dodane dnia 25-07-2010 21:09

papa43
Użytkownik

Ok o jednym z ważniejszych rzeczy zapomniałem xD jeśli chce ktoś się ze mną skontaktować to przez pw tutaj na ef można również drogą e-mailową: , gg: 5851891 lub przez pw na GTASive.pl.
RE: Zasponsoruję gotowy serwis || Dodane dnia 26-07-2010 10:14

dominiktbg
Użytkownik

Ostrzeżeń:
Jedyna rzecz która wygląda ładnie to te 2 bannery nad topem :)
RE: Zasponsoruję gotowy serwis || Dodane dnia 26-07-2010 15:32

papa43
Użytkownik

W razie przejęcia strony ja nie bronię wprowadzać modyfikacji wyglądu xD To co znajdzie się ktoś, kto chciał by prowadzić tą stronę bez żadnych opłat? Dodam, że ja za hosting co miesiąc płacę około 10zł.

//Robi się za duży spam. Zamykam -Andrzejster
 Szybka Odpowiedź

Temat został zablokowany bądź nie zaakceptowałeś jeszcze regulaminu dostępnego TUTAJ