|
 |
 |
 |
 |
Ostatnio widziani |
 |
 |
 |
 |
|
| Zarejestrowanych: 39,500 |
| Gości on-line: 7 |
|
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
Zobacz Temat |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| [Wykonam] Dotpay System || Dodane dnia 22-08-2010 17:42 |
|
|
Witam,
mam do zaoferowania mój najnowszy plugin, jakim jest Dotpay System.
Jak sama nazwa wskazuje, pozwala on nam na wdrożenie w naszym serwisie operacji płatnych poprzez premium SMS, oraz szybkie płatności elektroniczne oferowane przez Dotpay
Wtyczka posiada
- możliwość dodawania typów SMS: możemy skonfigurować dowolną ilość kodów i numerów, za każdy pobierając inną opłatę. Każdy z numerów może być przeznaczony do innej usługi.
- możliwość dodawania typów płatności: możemy skonfigurować dowolną ilość typów błyskawicznych płatności internetowych, za każdy pobierając inną opłatę. Każdy z numerów może być przeznaczony do innej usługi.
- statystyki przeprowadzanych operacji
- automatyczne zlecanie i przyjmowanie zdalnych płatności szybkich przelewów w systemie Dotpay
- proste dodawanie i usuwanie kodów SMS do bazy danych
Domyślnie wyposażona jest w następujące moduły:
- płatna rejestracja - konieczność podania SMSa podczas rejestracji w serwisie
- dotacja na rzecz serwisu - możliwość dobrowolnego wsparcia poprzez wysyłkę SMS lub wykonanie przelewu
- konto typu premium - określanie użytkownika jako "Konto Premium" poprzez wysyłkę SMS lub wykonanie przelewu. Konta premium są konfigurowane na określony czas np. 7 dni.
- doładowanie punktów - kompatybilne z EPS, lub też mogące stanowić odrębną funkcjonalność - za SMS lub przelew użytkownik może doładować swój profil odpowiednią ilością punktów.
W ramach ustawień możemy konfigurować jakie moduły są aktywne, nasz numer Dotpay, poziom dostępu dla dotacji (np. aby uniemożliwić gościom dotowanie).
Kilka screenów:

Wtyczka jest kompatybilna z:
- PHP-Fusion 7.01
- PHP-Fusion 7.00
Na życzenie mogę dostosować do Extreme-Fusion IV / PHP-Fusion 6 :)
Cena:
Do uzgodnienia, w zależności od funkcji jakie mają być dostępne, oraz wielkości serwisu.
Kontakt:
http://lukasamd.pl/kontakt/
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Szybka Odpowiedź |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Temat został zablokowany bądź nie zaakceptowałeś jeszcze regulaminu dostępnego TUTAJ
|
 |
 |
 |
 |
|