| [Poszukuje] Domena za SMS oraz szablon! || Dodane dnia 02-09-2010 01:19 |
|
|
Witam jak w temacie poszukuje domeny za sms (do kwoty 10.98) oraz jakiegoś ładnego szablonu :) do tej samej kwoty :]. Byłbym wdzięczny za pomoc!
|
|
|
| RE: [Poszukuje] Domena za SMS oraz szablon! || Dodane dnia 14-10-2010 07:25 |
|
|
Szablony za sms'a - www.d4u.pl - ale w wersji HTML. Można sobie je oczywiście przerobić na szablon do EF czy PF
|
|
|
| RE: [Poszukuje] Domena za SMS oraz szablon! || Dodane dnia 02-11-2010 16:13 |
|
|
Na xaa.pl masz domene za SMSa ale za 44 zł na rok. No ale moim zdaniem to i tak nei jest źle jeżeli chodzi o SMS
|
|
|
| RE: [Poszukuje] Domena za SMS oraz szablon! || Dodane dnia 02-11-2010 16:53 |
|
|
Nie ma domen za sms, a jeśli już się znajdzie jest nie wiadomo ile razy za drogie i nieopłacalne. Hosting też lepiej kupować przelewem, ale dużo udostępnia płatności sms.
|
|
|
| RE: [Poszukuje] Domena za SMS oraz szablon! || Dodane dnia 03-11-2010 14:31 |
|
|
proserwer.pl - Ja tam mam stronę i się opłaca :) Dużo opcji, mam wykupiony serwer MINI na 3 miechy za 9 złotych :)
|
|
|
| RE: [Poszukuje] Domena za SMS oraz szablon! || Dodane dnia 03-11-2010 14:40 |
|
|
Arachiozaur napisał/a:
proserwer.pl - Ja tam mam stronę i się opłaca :) Dużo opcji, mam wykupiony serwer MINI na 3 miechy za 9 złotych :)
STRASZNIE DROGO!
|
|
|
| RE: [Poszukuje] Domena za SMS oraz szablon! || Dodane dnia 03-11-2010 15:00 |
|
|
Podobno też ma dziury. Ostatnio nawet napisałem do nich maila, że jedna z ich stron łamie licencje agpl 3 to powiedzieli mi, że ich to nie obchodzi. :/
|
|
|
| RE: [Poszukuje] Domena za SMS oraz szablon! || Dodane dnia 04-11-2010 17:07 |
|
|
webd.pl bardzo interesujący hosting a co do szablonu to tak html http://szabloniki.com/ pod php fusin lub extreme fusion to masz grafa.biz lub bsite.pl
|
|
|